четвъртък, 20 юли 2017 г.

Krmaš a ďalej? Nikto nový teraz nepríde, oznamuje Jukl z Hradca

"Nebudeme, podľa trénera brankárov problém nenastane. Lindr by mal byť včas v poriadku, je tu Radim Ottmar a ako trojka nádejný dorastenec Ján Stejskal, "odpovedá na túto otázku podpredseda predstavenstva hradeckého klubu Richard Jukl.

Podľa neho tak zostáva v platnosti, že aj napriek vcelku bet365 očakávaný Koubkův odchod príchod nových hráčov do hradeckého klubu pred sezónou ustáva: "s nikým novým v tejto chvíli nepočítame."

O Koubková možnom odchode sa vedelo od chvíle, keď Hradec zostúpil do 2. ligy a nádejný 22-ročný brankár netajil, že chce zostať v najvyššej súťaži.Svoje ambície navyše podporil úspešným vystúpením na júnovom majstrovstvách Európy hráčov do 21 rokov. "Mali sme s Tomáš om predbežnú dohodu, že keď príde konkrétna ponuka, pokúsime sa bet365 bonus s klubom dohodnúť a nebudeme mu brániť," uviedol Jukl.

Ako prvý s konkrétnou ponukou prišla Mladá Boleslav. Chcela ročné hosťovanie, čo vedenie hradeckého klubu zvažovalo.Lenže potom sa ozvala pražská Sparta a po niekoľkých dňoch bolo jasno.


"Pre klub aj pre neho ako mladého reprezentanta to je výhodné, sme radi, že sme sa vedeli dohodnúť," poznamenal Jukl.

Svoje zohralo aj to, že sa Sparta dohovorila s Libercom a Koubka nasledujúce sezónu strávi tam. "Chceli sme, aby chytal a aby mu Sparta túto bet 365 možnosť dala," vysvet ľuje podpredseda predstavenstva.

Príchod Koubka do Sparty pripomína začiatok kariéry Petra Čecha, ktorého pred rokmi letenský klub kúpil z Blšany za 18 miliónov korún. "Tie doby sú preč, ale aj tak to je dobrý transfer," tvrdí Jukl.

Potvrdiť prestupovú sumu 10 miliónov korún nechcel, napriek tomu jeden bonus pridáva: "Hosťovanie stopéra Bederka sa zmenilo na prestup." Dvadsaťdvaročný obranca vlani hosťoval v Pardubiciach, prípravu už začal v Hradci s tým, že tu bude rok opäť hosťovať.

Koubek sa pridal k radu hráčov, ktorí káder Hradca po jarnom zostupe opustili.Hosťovanie sa skončilo záložníkom Čermákovi a klieštiky, do Jihlavy prestúpil útočník Dvořák, do Trnavy ďalší stredopoliar Halilovič, skončil aj brankár Kuciak a stopér Rolko ukončil profesionálnu kariéru a bude hrať bet365 mobil divíziu za hradeckú Olympii.

bet365 stavky

Няма коментари:

Публикуване на коментар