четвъртък, 20 юли 2017 г.

Lákadlá stanice O2 šport: interaktívne štúdio, Premier League a Horváth

bet365 stavky width="400" style="display:block;margin:auto;text-align:center;" src="http://1gr.cz/fotky/idnes/15/073/cl6/TOF5cde5c_fotoUPM8cz8.jpg" />

Bolo krátko popoludní, keď Pavol Horváth vzal do ruky nožnice…

…a šmyk, jedno odstrihnutia - a zároveň symbolický zlom vo vysielaní futbalu v Česku.

Horváth spolu s vedením televízie O2 šport v utorok symbolicky otvoril jej nové štúdio. Tam odtiaľ sa teraz budú pripravovať najlákavejšie futbalové prenosy v Česku.

Ale nie zadarmo. O2 šport je súčasťou všetkých balíčkov O2 TV, najlacnejší z nich stojí teraz 299 korún.

Za futbal v Česku sa začína platiť. Ako odmenu však šéf stanice Marek Kindernay sľubuje kvalitu: "Bude to revolúcia v sledovaní televízie."

Čo má na myslí?

Hlavným lákadlom O2 Šport má byť koncept multidimenz e.Tá umožní výber z niekoľkých živých prenosov, v prípade českej ligy potom ponúkne voľbu sledovanie zo bet365 mobil štyroch rôznych kamier.


Umožní nahrávanie prenosov, spätné zhliadnutí kľúčových momentov -a tiež sledovanie zo štyroch rôznych zariadení, okrem televízie teda z tabletu, smartphonu či počítača.

To všetko vypukne 8. augusta, čo je zároveň deň, bet365 bonus kedy štartuje nový ročník anglickej Premier League. Práva na päť zápasov z každého kola sú jedným z lákadiel novej stanice, pričom hneď druhým prenosom bude premiéra Petra Čecha vArsenalu (box u tohto článku).

Šláger Synot ligy, Premier League a bohatá ponuka Ligy majstrov patrí k hl avným lákadlám nového športového kanála.Nezostane ale len u nej: v programe sa objaví vybrané tenisové turnaje, šampionát WRC vrallye, plávanie či bojové umenia, na jeseň sa bude vysielať majstrovstvá Európy vo volejbale.

Šéfkomentátorem stanice bude Tomáš Radotínský, futbal odprevadí slovne Petr Svěcený či Jiří Vrba, volejbal okomentuje Jiří Baumruk, na tenis sa špecializuje Milan Štěrba. V štúdiu je budú dopĺňať experti na jednotlivé športy, na futbal tak dorazí treba Jakub Dovalil, Miroslav Jirkal či práve Horváth.

komentátorskú TÍM.Zľava šéfkomentátor Tomáš Radotínský, Petr Svěcený a bet 365 Jiří Vrba.

"Budem spoliehať na to, že ma vedenie angažovalo pre to, aký som a nehodlám sa meniť v nejakého extra odborníka, aby som sa vyjadroval tak, ako to pre mňa nie je obvyklé, "okomentoval svoju rolu.

S päť na štúdium, ktoré sídli v pražskej O2 aréne. Je plne digitálne, a tak sa vedenie stanice chváli tým, že sa v priebehu pár minút môže "prezliecť" z kulís Synot ligy potrebné na Premier League.Jeho interiér navrhol slovenských scénograf Jar Holota, ktorý sa preslávil prípravou priestor pre súťaže X-Factor alebo Chartshow.

Nová televízia chce vylepšiť tiež spôsob práce s elektronickou ceruzkou, ktorej užívateľa čaká niekoľkodňové školenia.

Odmenou potom majú byť doteraz nevídané efekty ako je zobrazenie trajektórie lopty či náhľad do zorných polí hráčov, na ktorých sa treba ukáže, ktoré spoluhráčov mohli futbalisti vdobe prihrávky vidieť.

To všetko nie je zanedbateľná ponuka - a O2 si od nej veľa sľubuje. V súčasnosti má ich televízia 200 tisíc klientov, vedenie sa túži vyšplhať na pol milióna.

Však tiež netají, že investície do športu je podstatnou súč asťou rozpočtu O2 TV.A nemá ísť len o jednorazový projekt: spoločnosť dúfa, že koncept multidimenze na športu úspešne otestuje a postupne ho rozšíri aj na ďalšie kanály.

A a zverejnených televízne revolúciu tak zavŕši.

bet365

Няма коментари:

Публикуване на коментар