понеделник, 17 април 2017 г.

Conor McGregor může myslet, že ovládá svůj osud, ale UFC stále drží karty

„Pokud si to můžete prohlédnout zde," McGregor, směřující k jeho dobře coiffed hlavy, řekl během sobotního post-boj tiskové konferenci. „A vy máte odvahu dost mluvit, bude to nestane."

McGregor má odvahu říct a udělat spoustu věcí. Před osmi lety, mladý, uhrovitý-čelí irský bojovník řekl na videu, že se blíží ke UFC být korunován mistr a vydělat více peněz, než si uvědomil, co dělat s.Nyní, když lidé říkají, že jméno Conor McGregor, „UFC mistr" a „neuvěřitelně bohatý" jsou mezi prvními větami, které přicházejí do mind.Nothing bije boxu, ale Conor McGregor a UFC jsou podmanivý koktejl Více

„ na 27 let, stojím zde jako unifikovaný [UFC] šampiona,"uvedl McGregor po boji na víkend. „back-to-back záznamy brána v MGM. Jedná se o trendy jako nejvyšší pay-per-view všech dob pro UFC…Jdu rovnou nahoru. Nesu těchto velkých čísel a nebe je limit."

McGregor má za sebou úspěch díky přesvědčení, přirozený pocit, výpočet a tvrdé práce.


Není to jen, že McGregor vyhrává souboje a vydělává peníze tím. On over-dodává.On vám řekne, kdy a jak se bude bít své soupeře. A pak se to obvykle dělá. Aldo neztratil ve věku 10 let. McGregor předpověděl, že by porazil velkého brazilského mistra o prvním kole knockout. Kromě toho, řekl, že by se stalo, když Aldo naložil na jeho sbíječka doprava a narazil v reakci s přesností doleva, zbraň mezi nejobávanější ve smíšených bojových umění. Jeho předpo vědi, samozřejmě, se stal skutečností.

McGregor, Bet365-Klikni pro svůj bonus pak je studium v ​​zákon přitažlivosti. Vidět něco ve své mysli. Najít odvahu říci nahlas to, co vidíte. A to přijde k vám. V současné době je jasné, o tom, co velký obraz vypadá, ale cesta je méně zřejmý.Bude jít domů do Dublinu, užít si Vánoce s rodinou a odpočinku po uvedení do „pekla hodně práce v tomto roce."

„Budu sedět ve stínu na Vánoce a pozemek a pak se vrátit do nového roku s něčím pro vás všechny,"říká McGregor. „To bude tvořit přede mnou. Budu držet mé ucho k zemi a zjistit, co lidi zajímá nejvíc."

K dispozici jsou volby, tři z nich při tom pevné a jako McGregor velmi dobře ví, že možnosti jsou, co chcete v boji hře .

první začíná Aldo. Portugalský mluvící muš í byl chybně jeho překladatele po zápase, jak řekl, že cítil, že 13 sekundový výsledek nebyl boj. Aldo neřekl.Dal McGregor úvěr, říkal, že to nebyl jeho den, a těšil do šance opět soutěžit. „Domnívám se, že po tomto boji musíme jít o odvetu," uvedl Aldo. „To ještě není hotová." UFC mohl prodat tento boj ve velkém stylu, ale může být ventilátor únava zde s ohledem na celý rok 2015 byl spotřebován nahromadění k boji. Přesto odveta mezi McGregor a Aldo v Irsku by bylo masivní podívanou, dávat novým šampiónem druh přehlídky on představoval pro jeho další boj zpět domů.

Druhá vidí McGregor obhájit 145lb titul proti Američanovi Frankie Edgar. To by bylo skvělý a lukrativní boj, a pravděpodobně bude velmi konkurenceschopné.Edgar, bývalý lehký mistr, který je 5-1 v divizi muší (jeho jediná ztráta byla rozhodnutí Aldo), nabízí druh stylu, který McGregor nevěřící mohl lpět v naději, ž e by zažít žihadlo porážky pociťují Ronda Rouseyová a Chris Weidman v posledních měsících.

Třetí je nejambicióznější, a to je ten, který se zdá zájem McGregor nejvíce.

„Máme možnosti. Máme několik rozhodnutí, aby se,"řekl. „Ale určitě se dívám zopakovat to, co jsem dosáhl ve svém předchozím propagace: dva hmotností mistra světa, které se konalo za sebou.Řekl jsem, že to udělat, a já to udělám „UFC je Conor McGregor:.‚I štípnout, protože jsem obklopen luxusem, ale je Bet365-Podrobný popis postaven na oběť'Celý článek

Před nástupem do UFC, McGregor je hvězda vzrostla v Britském propagace Cage Warriors Fighting Championship. Po 11 bojů v 155lbs, padl na váze bojovat o titul CWFC muší v červnu 2012. Na Silvestra získal lehký titul propagace je taky.V dubnu 2013 se vrátil do 145lbs, škrobení Marcus Brimage za 67 sekund vyhrát jeho UFC debut.

„I když jsem nebyl s ohledem na opouštět divizi muší za dobré, protože já jsem unifikovaný [UFC] champion to je můj divize řeknu, co mám teď dělat,"říká McGregor. „Možná mám pocit, že je několik uchazečů v mixu. Nechte je jít a soutěžit proti sobě, když jsem jít nahoru a vzít lehký pás. Dovolit uchazeč objevovat. Jděte dolů a vyjměte že uchazeč.A vrátit se zpět nahoru, když lehký kandidátem objevil a takeout že uchazeč.

„To bylo to, co moje kariéra, cítil jsem se rýsuje."

Příští sobotu, UFC lehké šampion Rafael dos Anjos chrání pás proti Donald Cerrone na Floridě. V závislosti na výsledku zápasu, může McGregor pauzu od řezu tvrdé hmotnosti, která doprovází bojů v 145lbs, a aby se zápas v nesmírně hlubokých, ale zmatené váhové, že říká, že potřebuje jeho pomoc.

„není to ani karty pay-per-view, takže divize bojuje velký čas," řekl akce Dos Anjos-Cerrone na Fox. „Divize mě potřebuje. Nepotřebuji divizi.Budu hrát to ucho a uvidíme."

Boje v lehké přijít s realitou přidané rizika a žádný skutečný rozdíl ve vyplacení. McGregor přinese to, co bude vytvářet a plus nebo minus 10kg nebude záležet na spodním řádku - is nikdy předtím udělal atrakci jednoho muže, který držel dva pásy zároveň uvnitř UFC. Tvorba muší je tvrdý řez, ale nový mistr poukázal na to, že nikdy ujít hmotnost nebo neukázala čerstvé. Je aktivní a potřebuje být.

„Když jdu na lehký, neexistuje žádný způsob, jak jsem vyklizení ten pás," říká McGregor. „K dispozici bude jeden pás na tomto rameni a jeden pás na straně druhé. Já pořád co dělat.Bude to dvojnásobný vítěz hmotnosti a pásy budou stále aktivní, protože jsem stejně aktivní jako kdokoli jiný. "

Bojování je mís to, kde je McGregor skvělý. Ovládání jeho kariéry, do té míry, že ho nebo onen jiný stíhač má v UFC, pochází z peněz, které vytváří tím, že je skvělý. Sobotní událost v Las Vegas vyústila v rekordní bránu a UFC mluví o číslech plateb za zobrazení jako rekordéry.

Pojem provozování současného držitele dvou divizí v UFC? To nebylo provedeno - nejen proto, že je to obtížné, ale také to UFC nedovolila. McGregorův tlak může být něco jiného. Žádný jiný šampion UFC nemluvil o penězích, jako je McGregor.Pro sport, jejichž finanční fotografii již dlouho nejasná, je to nové. To mu také dává.

Do jaké míry? To záleží na tom, kde ho vize vzít. „Co Floyd-Manny dělat?" Řekl. „Sedmdesát dva miliony gate. Jsme udělali $ 10.1m. Jsme dohání. Je mi teprve 27. Them staří [mužů] byli 40 před tím, než že mám dál. Jenom zahřátí."

V případě, že může dát dohromady dvoule tý běh, McGregor nemusí dosáhnout čísla Mayweather-Pacquiao, ale bude plnit v každém smyslu toho slova, co vyjádřil v roce 2008. The Dubliner hovoří o jeho budoucnosti a jeho kariéru v UFC, jak málo bojovníci mají. To je jeho vize a odvaha. Ale historie ukazuje, UFC má většina karet.Fighter páka je pomíjivá věc pro žádný jiný důvod, než MMA je neuvěřitelně obtížné sportovní ovládnout, takže dokonce i postavu McGregor je postavení náchylné k tvrdým pádům. Přidat v moci dosažené jeho promotor a vidíte, kde vize by mohla narazit s nečekaným a tvrdé reality.

Pro tuto chvíli volby povede ke konverzaci.

Později? Jednání o spolupracovníků akcích a devíti figurálních smluv. To jsou věci, řekl, McGregor se snaží dělat v prostoru, kde nebyly provedeny.

Znamená to, že je umístěn, aby se požadavky týkající se příjmů rozkoly a brány příjmů? Nebo kdy a kde se bojuje?Je to mohl říc t, že to není způsob, jak by se nevzdá pás, pokud se pohybuje až na váhové kategorie, a aby to tak?

„Možná bych mohl v těchto dnech," uvedl McGregor s úsměvem. „Možná, že to půjde."

Bet365-Vyzvednout bonus

Няма коментари:

Публикуване на коментар