четвъртък, 13 април 2017 г.

Melbourne Rebels prvý austrálsky klub čeliť novej japonskej strany Super Rugby

Melbourne Rebeli budú prvým austrálskym tímom, ktorý bude hrať proti japonskej strane v budúcom roku v rozšírenej súťaži Super Rugby.

Tímy z Japonska a Argentíny, Šiesta strana z Južnej Afriky, králi, vstúpila do súťaže o 18 tímov, ktorá sa teraz rozdelí na štyri konferencie - jeden v Austrálii, jeden na Novom Zélande a druhý v Južnej Afrike. Tímy budú hrať šesť zápasov na svojej konferencii, päť na Novom Zélande a štyri na jednej z dvoch juhoafrických konferencií, z ktorých japonská výstroj je v jednej a Argentína je v druhej. Boli vystupovaní na juhoafrickú konferenciu, ktorá zahŕňa japonskú stranu, nebudú hrali argentínsky tím v budúcej sezón e.K dispozícii bude aj rozšírená ôsmimi team finále série skladá zo siedmich Svetový pohár hrdinovia matches.Japan je: päť hráčov, ktorí pomohli omračujúce South Africa Viac

Práve pred mesiacom panovali obavy ohľadom schopnosti Japonska na poli tím dôvodu sa stand-off medzi národné organizácie a kluby v priebehu platby hráčskych však Sanzaru potvrdili svoj záznam.

Rebeli cestovať do Tokia v kole štyri v marci, aj keď japonskej série je ešte odhaliť, koľko z ich národného tímu, ktorý nedávno rozrušená South Africa vo Svetovom pohári, sa zúčastní.

sú aj Argentína odhalí podrobnosti o ich povolenie po Svetovom pohári, hoci Japonsko potvrdilo, že sa rozdelí ich hry medzi Tokiu a Singapure.Nový štadión je postavený v Buenos Aires hostiť zápasy.

Austrália je najvýkonnejší tímy, NSW Waratahs a Brumbies, čelí tvrdej začiatku stretnutia.Tieto Brumbies vziať na minuloročnú výhru, finalisti sa Hurricanes v Canberra v piatok, 26. februára, zatiaľ čo Waratahs hostiť staré nepriateľov Queensland Reds o deň neskôr sa západné sily a rebeli tiež stretnutie v ten deň.

Australian Rugby Union generálny riaditeľ Bill Pulver povedal, že príchod Japonska a Argentíny Super Rugby by vystavilo hry a súťaže na novú zástanca základne.

"vieme, že je obrovská chuť do hry v Japonsku sa odhaduje na 20 milión japonskí fanúšikovia naladený na Svetovom pohári v ragby doteraz podporené ohromujúci narušiť národného tímu Juhoafrickej republiky, "povedal Pulver.

Pulver veril austrálskej tímy by znovu bojovať o titul. "Keď sa pozriete plošne u austrálskych tímy, každý jeden z našich tímov na plný výkon môže mať silný impulz pre finále.

" Naozaj verím, že budeme vidieť najbližší závod o austrálsky názov konferencie, ktoré sme kedy boli svedkami. "


Няма коментари:

Публикуване на коментар