понеделник, 17 април 2017 г.

NFL round-up: Bengals stratiť Dalton a hru na Steelers ako Panthers nabehnúť na

NFL round-up: Bengals stratiť Dalton a hru na Steelers ako Panthers nabehnúť na

Andy Dalton poranil palec pravej ruky a zároveň bude riešiť na svojom zadržaní, a Pittsburgh Steelers napadli záložný AJ McCarron zatiaľ čo rozbiehanie na víťazstvo 33-20 nad Cincinnati Bengals, ktorá opustila AFC sever k mání.

Steelers (8-5) rachotil s Bengals počas pregame warmups a potom viedol celú cestu, posielanie Cincinnati (10-3) k prvému krivým strate tímu na season.Beckham septembra ako New York Giants zarábať rozhodujúce víťazstvo nad Miami Dolphins čítajte viac

William Gay vrátil jeden z McCarron prejde 23 yardov pre pristátie, a Ben Roethlisberger mali ďalší dobrý deň ako Pittsburgh je ožívající priestupok držal valcovania.Pittsburgh zazn amenal 30 bodov za päť priamych hrách, záznam franchisovú

Hra. - a potenciálne Cincinnati sezóna - zapnutie jedným odpočúvania. Stephon Truitt vybral off Daltonovcov lopatu prihrávke v prvom štvrťroku, a quarterback poranil palec pravej ruky, zatiaľ čo robiť riešiť. Dalton ruka bola umiestnená v čiernej obsadenie, a to bolo neskôr ukázal, že má zlomený palec.

"Som zranený palec," povedal Dalton. "Povedali mi, že je zlomenina tam." Bengals tréner Marv Lewis povedal rozohrávač bude chýbať budúci týždeň zápas proti San Franciscu, ale nemohol potvrdiť, ak by Dalton vráti aj ESPN hlásil, že on je pravdepodobne chýbať po zvyšok sezóny.Buffalo Bills 20-23 Philadelphia Eagles

Caleb Sturgis kopol bránku 30 yardov s 3:26 doľava, Ed Reynolds zachytáva Tyrod Taylora prihrávke v záverečných minútach a Philadelphia Eagles porazili Buffalo Bills 23-20 .

LeSean McCoy mal 74 yardov ponáhľať a 35 obdr� �í v jeho návrate do Philadelphie. Pobozkal logo Eagles na stred pred žrebovania, ale utiekol na pole bezprostredne po zápase.

Eagles (6-7) a Redskins (6-7) sú viazané na vrchole NFC východných postaveniach , The New York Giants (5-7) je trojcestný rozhodujuca víťazstvom v Miami v pondelok večer mohol robiť.Účty (6-7) klesol dve hry za sebou v závode divokej karty AFC.

Taylorov pruh 222 prejazdov bez pick skončil, keď jeho hlboký nahrávka išla hneď na Reynolds s 1:16 remaining.Washington 24 až 21 Chicago Bears

Kirk Cousins ​​vrhal pre 300 yardov a pristátie a Washington zavesený na poraziť medvede 24-21 potom, čo Chicago Robbie Gould chýbal ešte jeden neskorý bránku.

Washington, ktorý prišiel zviazaný s Philadelphiou a obrami pre NFC východ vedenie, prebehol na začiatku štvrtého štvrťroku na 47-yard bránka Dustina Hopkinsův.Redskins (6-7) zavesené na rozbiť deväť-herné road porážok datov ania s minuloročnou sezónou.

Medvede (5-8) boli v pozícii, aby skóre po Jay Cutler hit Alshon Jeffery s 50-yard nahrávka ktorý dal loptu na Washington 35.Zvyčajne spoľahlivý Gould, ktorý vynechal potenciálny víťaza na konci regulácie v minulom týždni stratu nadčasovej do San Franciska, dostal šancu vykúpiť.

Jeho pokus 50-yard nebol ani blízko, ako to plával široký right.Atlanta sokoly 0-38 Carolina Panthers

Cam Newton pridal sa k jeho MVP životopisu, vyplnenie 15 z 21 povolení pre 265 yardov a tri pristátia a neporazený Carolina Panthers porazili Atlanta Falcons 38-0 skoba v prvom kole bye v NFC playoffs.NFL (@NFL) vyzerá to, že Cam "len" hádže LASER TD. Ale skok do: 55 značke vidieť, ako skutočne šialené to hodiť je. SMH.https://t.co/6NwRuE98Z5December 13, 2015

Newton pripojený na bodovania údery 74 a 46 yardov na Ted Ginn Jr, a Jonathan Stewart bežal pre pristátie ako Panthers (13-0) zaznamenal n a prvých troch majetkov.

Newton tiež hodil štyri-yard TD prihral Ed Dickson v záverečných sekundách prvého polroka pred odchodom na dobré na konci tretieho štvrťroka sa Karolíne až 38. He skončil s kariérou-high quarterback hodnotenie 153,3 a thePanthers získal ich 17. rovno pravidelný-koreniť hry.

Karolína je obrana nútený štyri obraty a mal päť vriec, a zároveň obmedziť zápasí Falcons quarterback Matt Ryan na 224 yardov odovzdávanie [Atlanta je 6-7.San Diego Chargers 3-10 Kansas City Chiefs

V Kansas City Chiefs pohrome pre San Diego Chargers z koncovej zóne dvakrát v posledných sekundách, zachovanie 10-3 víťazstvo a ich siedmy po sebe idúce víťazstvo.

Alex Smith hodil pre 191 yardov a pristátie, spolu so svojím prvým odpočúvania po franšízovej rekord 312 pokusov. Ale to bola pomliaždený obranu, ktorá sa konala v San Diegu bez medzipristátia už druhýkrát v tejto sezóne, ktorý umožnil náčelníci (8-5) k úteku.

Nabíjačky (3-10) prevzal na ich vlastné 11 sa päť minút vľavo a rýchlo prešiel na území Kansas City, konvertovanie štvrtý dole trikrát.Ale potom, čo San Diego bol povolaný za zdržiavanie hry v jednom náčelníkov s piatimi sekúnd doľava, Philip Rivers hodil neúplné do koncovej zóny.

San Diego ešte nechal dve sekundy, a neúplné nahrávka, ktorá by skončila hra bola fúkané mŕtvy chybný štart. S loptu tlačil späť k 11-linka Yardu, Rivers miešaná po jeho pravici a hodil do koncovej zóny, kde jeho prihrávka finálna prihrávka spadol neúplné.Šéfovia vyliali na pole, aby oslávili ďalšiu veľkú výhru vo svojom playoff chase.Seattle Seahawks 35-6 Baltimore Ravens Russell Wilson hodil päť touchdown passy, ​​tri k Dougovi Baldwinovi a Seattle Seahawks zničili zranenie Vyčerpali Baltimore Ravens 35-6 za svoje štvrté priame víťazstvo.

Wilson šiel 23 za 32 za 292 yardov. Päť hodov TD sa vyrovnalo kariére vysokej - stanovenej skôr v tejto sezóne proti Pittsburghu - a dal mu 16 za posledné štyri hry. Baldwin skóroval na priechode 14, 22 a 16 yardov. Tyler Lockett zachytil TD hody ôsmich a 49 yardov. Seattlova druhá hodnosť obhajovala Wilsona tým, že udržala Ravens (4-9) z koncovej zóny, vynútila dva obraty a umožnila len 28 yardov ponáhľať.Seahawks (8-5) vyhral šesť zo siedmich presunúť do polohy pre NFC divokú kartu.

Baltimoreova priestupok prskal pod vedením Jimmy Clausen, ktorí dokončili 23 40 priechodov pre kariéru-high 274 yardov a interception.Tennessee Titans 8-30 New York Jets

Ryan Fitzpatrick hodil tri povolenie pristátie a New York je lakomý obrany potlačil Marcus Mariot a Tennessee Titans 'trestného činu pre väčšinu z hry, ako Jets križoval do 30-8 victory.NFL (@NFL) Marcus Mariot je chytať 41 yardov pristátie. ** REPEAT ** Marcus Mariot je chytať 41 yardov pristátie! #TEN vsNYJ https://t.co/IyWdUjzLt8December 13. 2015

Brandon Marshall, Eric Decker a Bilal Powell každý zachytil TD nahrávky Jets (8-5), ktorý zostal na trati v AFC play off závod s ich prvé tri herné víťazná séria od roku 2011.

Fitzpatrick, ktorý stanovila single-sezónu kariéry vysoká 25 touchdown hodov, dokončil 21 z 36 na 263 yardov.Chris Ivory sa uchádzal o 101 yardov na 22 nesie, a Randy Bullock kopali tri góly z hry.Muhammad Wilkerson mal tri vrecia. Osamelý vrchol pre nízke Titans (3-10) prišiel v treťom štvrťroku, keď Antonio Andrews okamžite uchopil a spojil sa s Mariotou na 41-yard touchdown - nováčik Quarterback prvý kariéra recepcia.San Francisco 49ers 10-24 Cleveland Browns Johnny Manziel potlačil prvého polčasu odpočúvania a sideline meltdown tým, že hodil pristátie prst v jeho prvom štarte, pretože je usadený na off-pole antics a Cleveland Browns prekonal sedemhráčovú strata s víťazstvom 24-10 v San Fra nciscu 49ers. Manziel prešiel na 270 yardov a priniesol kvalitný výkon Browns (3-10), ktorý je zúfalo potrebný.Do tretieho štvrťroka vyhodil 2-dvere TD pre Gary Barnidge, keďže Browns vyhral prvýkrát od 11. októbra a vybral trochu tlaku na trénera Mike Pettine. Tesne pred polčasom Manziel hodil Vybral a nasledoval ho so zlým výbuchom na lavičke.

Isaiah Crowell sa ponáhľal na 145 yardov a mal dve krátke TD behy pre Cleveland.

49ers (4-9) Deväť vreciek a zvládol len 127 yardov v priestore pred 94-yardovým jazdom v čase odpadu. Detroit Lions 14-21 St Louis Rams Todd Gurley bežal na 140 yardov a dva polčasy druhej polovice, a St .Louis Rams skončil piatich zápasov porážok víťazstvom 21-7 nad Detroit Lions v nedeľu.

58-yard odposluch návrat Trumaine Johnsonov pre St Louis (5-8) bol jediný výsledok v prvá polovica, navyše urobil väčšinu práce drží Calvin Johnson neskoré 16-yard úlovok.Aaron Donald mal tri v recia Matthew Stafford ďalej posilniť obranu, ktorý sa zrútil v posledných týždňoch.

Golden Tate chytil dve povolenia pristátie na Detroit (4-9), ktorý nemal moc zobrazovať ďalšie dni voľna preskupiť z herného nekončiaci TD míňať Packers dňa 3. December.New Orleans Saints 24-17 Tampa Bay Buccaneers

Drew Brees hodil pár pristátie prechádza na Marques Colston a New Orleans Saints zastavil štyri herné sériu porážok víťazstvom 24-17 nad Tampa Bay Buccaneers v nedeľu.

Brees dokončené 31 z 41 povolení pre 312 yardov bez odpočúvania.Colston ryhou na recepciách jedného až troch yardov v prvej polovici, a Tim Hightower pridal tri yard TD beh v treťom štvrťroku pre svätcov (5-8).

Strata bol druhý v tri hry pre Bucs (6-7), ktorých nádeje, aby sa beh na NFC divokú kartu dostala ranu.

Jameis Winston hodil za štvrtý štvrťrok TD odovzdať Adam Humphries orezať 14- point deficit na 24-17.Bucs d ostal loptu späť s viac ako päť minút zostáva, Knockback štyri hry neskôr a potom sledoval, New Orleans chrliť tri prvé zostrelí ukončiť game.Indianapolis Colts 16-51 Jacksonville Jaguars

Blake Bortles hodil tri pristátia a bežal na skóre - všetko v druhej polovici - a Jacksonville Jaguars poraziť Indianapolis 51-16 a skončil žriebätá 16-herné víťazná séria v AFC juhu

Jaguári (5-. 8) zaznamenal na trestný čin, obranu a špeciálne tímy v rovnakej hre prvýkrát od roku 2011, povolenie je najviac kompletné hra pod treťom ročníku tréner Gus Bradley.

je to pomohlo Jacksonville získať pôdu v zmätené divízii , aspoň na žriebätá (6-7).Indianapolis 'divízie pruh bol najdlhší v histórii NFL. Žriebätá predchádzajúce straty proti AFC juhu prišiel v decembri 2012 v Houstone.


Няма коментари:

Публикуване на коментар