сряда, 13 септември 2017 г.

Meggyilkolták, de 15 évvel korábban volt. Bruno kapus újra kap

Nagyon jó karrierje volt, elfoglalta Atlético Mineiro, majd a híres Flamengo, ahol kapitány volt. Arról beszélt, hogy átvette az AC Milanot. De akkor a 25 éves portás Bruno nem kezelte személyes életét. Bár férjhez ment, megtalálta a szeretőjét, aki azt mondta neki, hogy egy gyermek vár rá. Aztán hirtelen eltűnt…

2010-ben Bruno 22 évet kapott a fent leírt gyilkosságért. Azt állították, hogy kétszer próbálkozott öngyilkossággal, de senki sem erősítette meg. És most hét év után váratlanul bejött: az bet365 mobil bónusz ügyvédeket korán szabadon engedték. A harmadik brazil győztese Bajnokság, a Boa Esporte klub kétéves szerződést adott neki. Bruno a 32. év második legna gyobb brazil versenyében futballozhat. - Istenem, köszönöm az esélyt.Boldog vagyok "- mondta Bruno. De a rajongók felháborodnak, nem akarják, hogy a fickó csapata megölte őket - ilyen kis okból. A hackerek azonnal megtámadták a klub hivatalos oldalát, a szponzorok bejelentették az együttműködés végét. "Ha a klub valóban elkötelezi magát a kapus Bruno ellen, akkor nem leszünk szponzora" - írta Gois és Silva, a klub fő partnere.


A kapus maga nem akart visszatérni a régi eseményekhez. A riporter előtt beszélt. "Az emberek elkerülnek engem, mert mi történt a múltban. Hogy a szponzorok elhagyják? Ez a kérdés a klub elnöke számára. Semmi közöm ehhez.Itt vagyok a futballért - mondta Bruno. "Amikor Isten kinyitja az ajtót, senki sem zárja le." Bruno, aki bet365 internetes fogadóirodák még mindig a börtönbe térhet vissza a fellebbviteli bíróság miatt, Rene Moraes elnök. "A klubnak semmi köze ahhoz, ami évekkel ezelőtt történt. Amit Bruno csinált, nem volt helyes, de helyes, ha bet365 online fogadási visszailleszik a társadalomba - mondta Moraes. - Neki szüksége van valamire. Döntésünk merész, de szeretem a kihívásokat. Semmi rosszat nem csinálunk. Nem vagyunk bíró, labdarúgó klub vagyunk, és Bruno focizni tud. "A klub minden oldalról hatalmas nyomást gyakorol? - Nem bet365 mobil érdekel, mit mondanak az emberek. Fontos számomra, hogy visszajövök. Nagy felelősség "- mondja Bruno. - Azt álmodtam, hogy egyszer visszamegyek a mezőre.És ez nagyszerű lehetőség számomra. "

bet365 sport fogadás bónusz

Няма коментари:

Публикуване на коментар